Фуболистът на Лудогорец Светослав Дяков насочи вниманието към предстоящия ревнаш с Торпедо Кутаиси в плейофите на Лига Европа.

„Да не избързваме, има още един мач, който трябва да изиграем както трябва, както ние можем. Трябва да влезем в групите, тъй като е важно за отбор като нашия да играе в Европа”, коментира Дяков при пристигането на Лудогорец от Грузия.

„Противниците не са никак лоши отбори. Ние в България подценяваме малко противниците, с които играем в Европа. Това все пак са отбори, шампиони на своите страни, отбори с претенции. В тези мачове малко ни куцаше реализирането на голове, изпуснахме ситуации, но съм сигурен, че ще дойде моментът, в който ще ги вкарваме по-лесно. Единствено на това се дължи може би мнението, че играем трудно. Това не е подценяване, просто го има във футбола. Доста трудно се играе. Все пак доста години вече играем в Европа и успешно играем. Дано продължим и тази година. Не е толкова лесно. Изисква се доста постоянство и доста усилия. Нека да мине и реваншът, защото все още не сме свършили нищо и има още един мач, а след това можем да говорим за постигнати цели”, заяви още Светльо Дяков на летище София.

„Вярвам, че ще опазим вратата си суха и срещу Торпедо в Разград. Новият старши треньор разчита най-вече на това да подредим играта си във фаза защита. В атака ние сме разнообразни и е ясно, че ще създаваме ситуации. Имаме такива играчи. В защита беше важно да играем всички заедно и да сме по-компактни. Мисля, че се получава”, завърши Дяков.