Звездата на Лудогорец Кирил Десподов сподели след победата с 3:0 над ЛАСК Линц, че отборът е готов за първия си мач от квалификациите за Шампионска лига и обеща, че резултатите на тима ще бъдат по-добри от тези миналата година.

„Доволен съм и от играта на отбора. Сериозно постъпихме и влезнахме в мача сериозно. Изиграхме много добър мач, изпуснахме доста положения. Последният пас липсваше на много места. Добра контрола. Утре се прибираме и започваме да мислим само за мача на 7 юли“.

„Перфектна контрола, агресивен отбор, постоянно пресират и са в противниковото поле. Беше много важна контрола за нас, тъй като такива мачове ще ни очакват скоро в квалификациите за Шампионска лига“.

„Вярвам, както и всички, мислим за това нещо. Дай Боже да го постигнем. Да имаме само позитивни и хубави моменти в квалификациите“.

Антон Узунов
47 снимки

Българският национал коментира своята форма:

„Имаше умора, малко бяха объркани нещата. Накрая нещата се наредиха. Фокусиран съм върху играта, формата си и представянето на отбора. От 7 юли искам да показвам най-доброто от себе си. Чувствам се перфектно. Няма да остана там, където не се чувствам на място и не съм уважаван“.

„Отборът е много мотивиран, ще бъдат по-добри резултатите от миналата година в Лига Европа. Излизаме само за победа. Ще се опитаме да си решим мача още във вкъщи“, заяви Десподов.