Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква тежък мач срещу Апоел Беер Шева в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Специалистът обаче е оптимист за двубоя, независимо от негативното 0:2 в първата среща преди седмица.

"Чака ни много сериозен и труден мач срещу добър противник, вярно е, че резултатът е негативен за нас, направихме доста сериозен анализ на играта, трябва да променим нещо, за да имаме краен успех", коментира Дерменджиев.

"Във футбола абсолютно всичко е възможно, резултатът е негативен за нас, срещу силен съперник, ще ви дам пример мача със Звезда, след 2:2 у дома, там ни поведоха, но ние продължихме", допълни той.

"Сисиньо тренира с отбора, с Лукоки до последния момент ще видим дали ще може да играе, футболистите знаят каква е цената на мача и мотивацията им е пределна. Рутината, която имаме в международните мачове щени помогне. Съперникът е много гъвкав, подтогвени сме за всичко, което може да се случи и чакаме мача. Разчитаме и на публиката, нашите фенове са интелегентни", завърши изказването си наставникът на Лудогорец.