От Лудогорец информираха медиите и феновете за предстоящите мерси за сигурност и организацията около мача на "орлите" срещу израелския Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

"ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Апоел (Беер Шева) в сряда (2 август) от 21:30 ч., че същия ден стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19:30 ч.  
Към момента са останали ограничени количества билети, които могат да бъдат закупени на клубната база в Разград.

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете, където ще има сериозни мерки за сигурност. Клубът ще вземе всички необходими мерки също така, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. 

Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите, за да не се създава напрежение.

На "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната тренировка на Апоел в Разград е във вторник (1 август) в 20:00 ч. на "Лудогорец Арена". Половин час по-рано треньорът Барак Бахар ще даде пресконференция.

Брифингът на наставника на Лудогорец Георги Дерменджиев е във вторник в 12:00 ч. Официалната тренировка на "орлите" започва в 19:30 ч. на клубната база".

Двубоят може да проследите в пряко предаване в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио