Завърналият се начело на Лудогорец – Георги Дерменджиев, сподели мнението си след загубата на „орлите“ с 1:3 в гостуването на Фенербахче в турнира Лига на конференциите. Опитният специалист заяви, че в двубоя играчите са показали добър интелект и отборът може да израсне.

„Фенербахче е един изключително добър отбор, но вие знаете, че аз винаги съм бил максималист и затова сме постигнали тези успехи с Лудогорец и трябва да ви кажа, че мислех, че можехме да направим по-добър резултат“, заяви Дерменджиев.

Снимки: БГНЕС / BGNES
26 снимки

„Интересуваме психологическото състояние на отбора и щом един мач е свършил и има определен резултат – няма какво да го коментираме“, каза още той.

На въпрос какво беше определящото Лудогорец да загуби, Дерменджиев заяви: „При всички положения головете. Знаете в тези по-силни години, когато Лудогорец играеше срещу Реал Мадрид, Арсенал, ПСЖ, Ливърпул, когато съм бил аз треньор, винаги отборът се е надигравал на базата на качествата на другия отбор. И с това така е допринесено за отбора да се развие, защото тези играчи трябва да играят срещу такива отбори и трябва да им се противопоставят. За това съжалявам, че головете са 3. Футболът е това – свършва мача и край“.

Снимки: Startphoto.bg
88 снимки

„Доволен съм, че в този мач играчите показаха един много добър интелект. Отборът може да израсне още. Поздравления за Фенербахче. Той е един изключително добър отбор – адмирации“, заяви Дерменджиев.