Нападателят на Лудогорец, Спас Делев, сподели, че най-важното е, че "орлите" успяха да намерят място в Лига Европа след тежкия мач срещу Жалгирис. 

„Класирахме се, това е важното. Може би не очаквахме чак толкова труден мач, но е важен крайният резултат“, започна Делев.

„Още в първите секунди ни вкараха и това ни събуди. Бързо върнахме гола. Треньорът ни каза, че трябва да се приспособим бързо и е радостно, че го направихме“.

„Трябва да променим тези грешки далеч от дома, защото не е хубаво. У дома играем по един начин, докато навън не показваме нашата игра. Настилката не е много добра. Краката се набиват. Те са свикнали на това, но трябваше бързо да се приспособим“.

„Ще анализираме мача и треньорът ще каже къде са ни грешките. Можеше да съжаляваме за първия мач, защото изпуснахме доста. Това е футболът, понякога имаш късмет, както днес накрая имахме“.

„Няма значение срещу кого играем. Важно е да показваме познатото лице на Лудогорец, за да израстваме. Трябва да работим върху нашата игра, за да може да сме по-добри във всеки мач“.

„Доста ще е трудна адаптацията. Нужна е добро възстановяваме, а след това ще видим как ще играем срещу Черно море. Всеки мач е важен и трябва да се приспособим“, завърши той.