ЦСКА гостува на Сейнт Патрикс в реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят на „Тала Стейдиъм” в Дъблин е тази вечер от 21:45 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. В сайта Gong.bg ще проследим най-интересното от мача.

„Червените” отстъпиха с 0:1 в първия мач на „Васил Левски” и ще се опитат да избегнат исторически резил, побеждавайки в ответния мач „светците”. Възпитаниците на Саша Илич изиграха безличен мач преди седмица и сега са мотивирани да отстранят съперника си.

ЦСКА отложи мача си за първенство през уикенда срещу Ботев Пловдив и насочи силите си единствено върху реванша със Сейнт Патрикс. Същото сториха и „светците”, които имаха самолетни неволи след първия мач, поради което останаха в София повече от предвиденото.

Интересът към мача в Дъблин е огромен и домакините разпродадоха целия стадион, като отпуснаха 500 билета за фенове на „червените”.

Саша Илич не може да разчита единствено на Дауда Бамба. Нападателят остана в София, тъй като е с вирус. Очаква се като титуляри тази вечер да излязат Георги Йомов и новото попълнение Джонатан Линдсет. Атаката ще бъде водена от Дюкенс Назон.

Победителят ще се изправи срещу Базел или Брьондби в плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите.

Главен рефер на мача е Хорацио Фешник от Румъния.