ЦСКА ще излезе в титулярния си червен екип срещу шампиона на Норвегия Бодьо/Глимт във втори мач за двата тима от груповата фаза на Лигата на конференциите. Това стана ясно след техническата конференция преди мача.

Стадион „Васил Левски” бе пригоден спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

„Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 19:45 часа двубоя от втория кръг в група "С" на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и шампиона на Норвегия Будьо/Глимт. Делегатът на срещата - Адриан Айджари от Молдова, инспектира за последно съоръжението и обяви това техническата конференция преди важния сблъсък.  Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Будьо/Глимт ще бъдат в жълта екипировка. Нашият вратар ще бъде със сив спортен екип, а стражът на противника ни - с зелено облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Литва - Александрс Ануфриевс (главен), Йевгенийвс Морозовс  (първи асистент), Романс Платоновс (втори асистент),  Едгарс Малчевс (четвърти), а Михалис Кукулакис от Гърция ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

На касите на стадион "Българска армия" все още се продават билети за двубоя, които са със следните цени:

- Сектор "А" - 25 лв.

- Сектор "Б" - 15 лв.

- Сектор "В" - 15 лв.

- Сектор "Г" - 15 лв.

- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона безплатно.

В деня на мача освен двете каси на стадион "Българска армия" ще работят и други 2  пред Националния стадион "Васил Левски" на ул. "Гурко", където ще се продават билети от 11:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона, както и да спазват задължителните противоепидемични мерки:

- носене на маска

- спазване на социална дистанция

- дезинфекция преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със заразени от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на заболяването, да не посещават двубоя!

Вашата подкрепа е важна за нас”, написаха от ЦСКА.