ЦСКА ще излезе с изцяло черен екип в реванша срещу Сепси тази вечер от 20:00 часа българско време. „Червените“ обявиха, че всичко около организацията на мача е перфектно и двата състава ще разполагат с отлични условия, за да направят един качествен футболен спектакъл.

Делегатът на срещата – Петър Оскам от Нидерландия, е инспектирал за последно подготовката за двубоя и обяви, че всичко е готово за мача в Румъния. Първият мач завърши при успех на Сепси с 2:0 на „Българска армия“.

Черният екип на ЦСКА за гостуване

източник: Официален сайт на ЦСКА - http://cska.bg

Ето какво написаха от ЦСКА:

„Сепси Арена“ e готов да приеме тази вечер в 20:00 часа реванша от втория квалификационен кръг в турнира Лига на конференциите между отборите на румънския Сепси и ЦСКА.

Всичко около организацията на мача е перфектно и двата състава ще разполагат с отлични условия, за да направят един качествен футболен спектакъл.

Делегатът на срещата - Петер Оскам от Нидерландия, инспектира за последно подготовката за двубоя и обяви, че всичко е готово за важния сблъсък.

За пръв път домакините разпродадоха всички малко над 8500 билета за своите привърженици и над 425 пропуска за феновете на ЦСКА. Билети за срещата вече няма.

Полицията призовава всички зрители, които ще наблюдават двубоя от трибуните да не внасят със себе си димки, бомбички, факли и други забранени артикули, като също така напомнят и също така напомнят, че лица в нетрезво състояние няма да бъдат допускани до трибуните на спортното съоръжение.

Моля всички да спазват изискванията на органите на реда преди, по време и след мача.

ЦСКА ще играе в новия си изцяло черен спортен екип, а футболистите на Сепси ще бъдат в титулярната си червено-бяла раирана екипировка.

Четиримата съдии на евромача са от Албания - Елдориан Хамити (главен), Денис Реджа (първи асистент), Еринд Бургу (втори асистент), Ерджон Бастари (четвърти).

УСПЕХ, АРМЕЙЦИ!

САМО ЦСКА!