ЦСКА приема Рома в последен сблъсък за двата тима от група A  на тазгодишното издание на Лига Европа. Срещата е с начален час 19:55, а Gong.bg, ще проследи всичко най-интересно от сблъсъка. 

Момчетата на Бруно Акрапович излизат с търсене на първа победа в групата си, след като вече записаха две нулеви ремита срещу Клуж и именно днешния си съперник и отпаднаха от сметките за място в елиминационната фаза. 

Възможност за успех не изглежда изключен, след като "римските вълци" вече намериха място в елиминационната фаза и то като най-добър отбор в групата. Сега се очаква, че наставникът на италианския гранд Пауло Фонсека, ще излезе с голяма част от резервите. 

"Червените" ще търсят и първи гол в групите от Лига Европа, тъй като до този момент от пет мача не са отбелязали нито едно попадение.

Преди срещата наставникът на "червените" Бруно Акрапович сподели, че ще надъха своя отбор, показвайки им видео на Христо Стоичков, докато треньорът на гостите - Пауло Фонсека, отсече, че неговият тим ще преследва победата и в този мач.