8 минути. Толкова време не стигна на Лудогорец, за да оформи своята перфектна седмица. Трите точки срещу Брага щяха да бъдат решителни не само за класирането в Лига Европа, а и за предстоящия мач срещу ЦСКА-София в неделя.

Ако Лудогорец бе победил Брага, категорично щеше да прегази и "червените" - чиста психология. Лудогорец изпусна спечелен мач и това няма как да не повлияе на срещата в неделя. Разградчани продължават да са фаворити, но задачата на Димитър Димитров-Херо по възстановяването на отбора става малко по-трудна.

Снощи Лудогорец изигра най-доброто си полувреме в групова фаза на европейски клубен турнир. По ирония на съдбата точно в това полувреме не успя да отбележи. Често футболът ни показва, че не винаги е логична игра и не винаги този, който заслужава, печели мачовете си.

Така се случи и снощи. Лудогорец заслужаваше трите точки, но при така стеклите се обстоятелства задачата остава нерешена. Българският шампионат продължава да а лидер в групата и е в най-изгодна изходна позиция, но предстоящите мачове са достатъчно коварни. Хубавата новина - Лудогорец зависи само и единствено от себе си.

Димитър Димитров отново показа, че футболът му е ясен и може да изрови и последните скрити заложби на наличните си играчи. Четвърти мач в групите – четвърта тактическа постройка. Постройка, която изненада Брага през първата част и даде необходимото предимство на Лудогорец.

Една от малкото слабости на отбора – ръстовият недостатък, прецака нещата и голът на португалците беше факт. Едно е сигурно -  височината ще е един от определящите фактори за зимна и лятна селекция на отбора.

При всички положения Лудогорец е в позицията на явен фаворит – както в групата на Лига Европа, така и в българското първенство. Отделните мачове са само част от цялата картина, която показва, че Лудогорец все още продължава да е доминатор и евентуално в неделя ще го докаже отново.