„Настроението в отбора е приповдигнато. В изключително добро настроение сме. Работим всеки ден усилено, както винаги и мисля, че трябва да го покажем единствено утре и да си проличи, че всичко в отбора е наред”, заяви футболистът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски при заминаването на тима за Австрия.

„Червените” гостуват на Адмира Вакер в реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа в четвъртък.

Двубоят е в четвъртък (2 август) от 20:00 часа българско време на стадион "Бундесщадион Зюдщат". В първата среща ЦСКА победи с 3:0.

Можете да следите развитието на срещата минута по минута в GONG.BG.

Също така можете да гледате пряко мача по DIEMA SPORT и в PLAY DIEMAXTRA, както и да го слушате по Дарик радио.

„Половината от работата е свършена. Трябва да излезем с едно добро самочувствие и единственото, което не трябва да допускаме е едно подценяване от отбора на Адмира, но мисля, че ако сме сериозен отбор, това не трябва да става”, сподели още Божидар Чорбаджийски и продължи:

„Имахме един такъв противник и в първенството, в лицето на Витоша, който също не трябваше да бъде подценяван, така че цялата седмица мина под това русло.”

За думите на треньор Нестор Ел Маестро след мача с Витоша, Чорбаджийски заяви: „Точно това каза, че най-важните са 3 точки и че трябва да подобряваме играта си с всеки изминал ден.”

За новото попълнение на тима Евандро Да Силва, Божидар Чорбаджийски сподели: „Нямам никакви впечатления още. Момчето е на една тренировка. Вчера не правихме нещо сериозно. Тепърва ще се запозная с неговите качества и се надявам момчето да бъде от най-голяма полза за отбора. Момчето е със сериозна визитка.”

„Като цяло ние сме отбор, който оттук нататък можем единствено да спечелим с участието си в Европа. От нас зависи докъде може да стигнем и се надяваме това да бъде колкото се може по-напред. Мисля, че сме сработени. Може би ще се усети отново липсата на 2-3 основни футболисти, знаете за наказаните ни състезатели, но както казах конкуренцията в нашия отбор е на много добро ниво. Сработени сме и трябва да продължаваме да работим”, коментира още Божидар Чорбаджийски.

Заминаването на ЦСКА за Австрия в снимки