Вратарят на ЦСКА – Густаво Бусато, сподели след отпадането от Сепси в Лига на конференциите, че под ръководството на Нестор Ел Маестро, „червените” ще спечелят „големи неща”.

Българският тим отстъпи на румънския си съперник с общ резултат 0:6, като във втория двубой допусна цели четири гола във вратата си. Въпреки това Бусато вярва в успехите на своя отбор.

Играхме срещу много добре тактически организиран отбор. В седем мача не са допуснали гол и знаехме, че трябва да играем много здраво, за да се преборим. Тъжен съм, защото загубихме и отпаднахме. Ние трябва да насочим цялата енергия към бъдещето и следващия мач в неделя.

Ние като отбор сгрешихме, не трябва да анализираме индивидуалните грешки. Трябва да признаем способностите на Сепси. Трябва да се вдигнем. Имаме нов треньор с нови идеи и аз съм сигурен, че тази година ще спечелим големи неща.

Знам, че в момента има голямо недоверие, много вече не вярват, но аз като един от най-опитните в отбора обещавам, че всичко ще се променя постепенно. С новия треньор и играчи ще постигнем нещата, които трябва да постигне ЦСКА. Трябва да се борим за титла. Трябва да станем шампиони, за да се компенсираме към нашите фенове. Ще се раздам на 1000%, за да зарадваме нашите фенове”, каза още вратарят.