Вратарят на ЦСКА Густаво Бусто говори пред медиите след тежкото поражение с 0:4 от Сепси. Така с общ резултат от 0:6 „червените“ напуснаха Лигата на конференциите.

„Трудно е да намерим думи в момента, знаем че ЦСКА е голям отбор, уважаван в Европа, не само в България. Аз съм сигурен, че моята тъга е същата, както и на нашите фенове. Последните три години постигнахме големи успехи, тази година сбъркахме рано-рано“, сподели той след срещата.

„Имахме разговори с президента на клуба. Той ни се скара много. Каза ни, че това не е отборът, който иска. Той иска отбор, който да радва феновете. И той както всички останали очакваше голям мач от нас днес. Трябва да признаем, че Сепси бе по-добрият отбор и правилно се класираха“, разкри Бусато.

„Както казах преди, аз ще се раздам на 2000%. Сбъркал съм, сгрешил съм, но аз обещава, че ще радвам феновете. Това е футболът и най-големите вратари допускат грешки. Аз със сигурност не съм го искал. Ще се раздам, за да постигнем нашите цели. Целта ни е да станем шампиони, само това ни остана сега. Имаме нов треньор с много нови идеи. Със сигурност ще наложи неговите идеи и ние ще постигнем големи успехи“, допълни вратарят.

„Той е треньор с много офанзивна система, скоро ЦСКА ще бъде на нивото, което трябва и ще зарадва феновете. ЦСКА не заслужава това, през което минахме днес. С много усърдие и работа ще излезем от тази ситуация. Нашите фенове трябва да вярват. Не с думи, а с победи ще ги радваме и ще възстановим това доверие с игра и победи“, каза още той.

„Наистина бяхме много близо до това да станем шампиони, титлата беше в нашите ръце, но това е минало вече. Имаме нов сезон и тази възможност не трябва да ни избяга отново. Трудно е, да кажем, че нямахме време да се подготвим. Само мога да кажа, че всички ще бъдем заедно и ще работим. Това което днес видяхте на този мач, това не е ЦСКА. Обещавам, че ще обърнем нещата“, сподели още Густаво Бусато.