Бранителят на Андерлехт - Килиан Сардела, описа предстоящия мач на "лилаво-белите" срещу родния шампион Лудогорец в плейофен мач от елиминациите на Лига на конференциите като "война". Младият защитник вярва, че тимът му вече има необходимия опит за тези евробитки и Андерлехт ще отиде в Разград за победа преди реванша седмица по-късно на "Констант ван ден Сток".

start-photo.bg
58 снимки

„Тази надпревара е важна за нас, колкото е важен и шампионатът. Отиваме в България, за да вземем победата. Като жребий, Лудогорец „не е много секси“, но ще е такъв тип мач, че ще наподобява война. Показахме такова лице срещу Серинг вече, така че знаем какво може да ни очаква в Разград“, каза Сардела.

62 снимки

Бранителят говори и за трансфера на Ислам Слимани в брюкселския тим. „Той пристигна при нас и вече предаде от своя опит на другите. Ислам е играч от световна класа. Има ли един шанс, използва го. Тренира добре и младите го гледаме какво прави“, обобщи още той. В първия мач идния четвъртък двата отбора си дават спор на "Хювефарма Арена" от 22,00 часа българско време.