Отборът на Ботев Пловдив пристигна в Бургас, където ще бъде на режим преди двубоя срещу Маритимо от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Жълто-черните" посрещат португалския си съперник утре вечер от 20:30 часа на стадион "Лазур". В 19 часа днес носителите на купата на България ще проведат своето официално занимание. Участие в него ще вземат 18 футболисти, на които Николай Киров ще разчита в сблъсъка срещу тима от о-в Мадейра.

Тренировката на Ботев бе изтеглена с час по-рано заради закъснението на отбора Маритимо, който трябваше да проведе първи своята сесия в деня преди мача. Пресконференцията на наставника на Ботев Николай Киров ще се проведе в 18:30 часа, вместо в първоначално обявения час 19:30.

Промяната се налага заради закъснението на отбора на Маритимо, който ще все още не е пристигнал в Бургас. Ето и групата на Ботев за мача: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Виктор Генев, Пламен Димов, Серкан Юсеин, Меледже Омнибес, Алваро Юлиано, Лъчезар Балтанов, Фелипе Бризола, Тодор Неделев, Омар Косоко, Крум Стоянов, Фернандо Виана, Тони Тасев.