Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира победата на тима с 2:0 в мача срещу БАТЕ Борисов в двубой от 2-ия квалификационен кръг на Лига Европа.

Антон Узунов
89 снимки

"Бяхме добре разузнали силните и слабите страни на БАТЕ, контролирахме играта пред първото полувреме, но мога да отлича колектива днес. Беше тежко на футболистите, Санкаре поиска смяна, Жоржиньо също му се схванаха краката, доволен съм от отбора и от това, което показаха играчите", коментира Белчев.

"От Черно море до днес имахме 5 дни, но за Лудогорец имаме 3 дни. Нямаме оправдания, трябва да сме подготвени за мачове през три дни. БАТЕ е един много добър отбор, не мисля, че те са зависими от двамата, които бяха заразени с Ковид-19, футболистите знаеха за подкрепата на феновете, благодаря им, дано имаме повече поводи за радост", добави той.

"Лесни противници в Европа няма, убедихме се и с малтийския тим - Сайрънс, нека мине двубоя с Лудогорец, и след това ще проучим съперника, няма да ги подценим. Трябва да реализираме положенията си, да имаме скорост пред вратата на съперника", каза още наставникът на ЦСКА.