"Колективът ни е основната причина, тези прекрасни момчета", заяви Лъчезар Балтанов за причините за успеха с 4:0 над Бейтар Йерусалим и продължаването в следващия кръг на Лига Европа.

"Напълно заслужена победа, отборът се раздаде. Много правилно изиграхме мача. Мисля, че можеше поне още толкова голове да вкараме. Бяхме се подготвили така, че бяхме готови за всичко и напълно концентрирани. Понаритаха ме, за радост не успяха да уцелят болното място. Имаше болка, на полувремето ми сложиха инжекция. Още малко време като мине мисля, че ще отшуми болата", добави още Балтанов.

"Започваме да ги разузнаваме. Треньорът ще ни каже къде са силните и слабите им страни. Най-важното беше днес да отстраним Бейтар и да продължим. Сега се настройваме за следващия мач от първенството", каза Лъчезар Балтанов за следващия съперник в Лига Европа.

"Наистина във фаза атака правим хубави неща. Накрая започнаха да влизат по-грубо. Нормални неща. Радвам се, че победихме. Излизаме и си играем мач за мач. Искаме да радваме всички хора, които идват да ни подкрепят и се радвам, че се получава", каза Лъчо Балтанов.