Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа двубоя от втория квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и беларуския БАТЕ Борисов. Делегатът на срещата - Васко Дойчиновски от Северна Македония, инспектира за последно "Армията" и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък. Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на БАТЕ ще бъдат в изцяло жълта екипировка. Вратарят на домакините ще бъде с лилаво облекло, а този на гостите - с черно.

Четиримата съдии на евромача са от Румъния - Хуратио Мирчеа Феснич (главен), Валентин Аврам (първи асистент), Александру Черей (втори асистент), Марсел Бирсан (четвърти), а Уилям Кенет Кларк от Шотландия ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

За срещата се продават виртуални билети на цени от 10 лева, които може да закупите онлайн в мрежата на "Бест тикетс", както и на място във фен магазина на стадион "Българска армия". Припомняме Ви, че всички събрани средства от тази кампания ще бъдат дарени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат за развитието на детско-юношеската школа на клуба.

От вчера в продажба е пусната и официалната програмка за срещата, която може да си закупите от фен магазина на "Армията" на цена от 2 лева.