Наставникът на Славия Александър Тарханов говори пред полските и българските медии на официалната  пресконференция преди срещата реванш между "белите" и Заглембе от първия кръг на Лига Европа. Специалистът заяви, че шансовете на двата отбора са 50 на 50.

Двубоят е в четвъртък, 7 юли, в Любин от 19.00 часа българско време, а пресконференцията бе преди официалната тренировка на българския отбор на стадион "Диалог арена".

Първият мач завърши при резултат 1:0 в полза столичани.

"Въпреки победата в първия мач в София мисля че шансовете са още 50 на 50. Ние сме много млад отбор, много от футболистите ни нямат опит. Смятам, че и двата отбора се познават добре, все пак играхме и контрола през зимата в Турция" - коментира наставникът на "белите".

Той даде да се разбере, че е наясно с титулярния състав, но не пожела да потвърди дали ще започне със същия стартов състав, с който преди седмица спечели мача в София. Според него играта на тима му в защита от мач на мач става по-добра.

Помолен да прогнозира резултата Тарханов бе лаконичен: "Ще ви го кажа утре след края на срещата"- завърши с усмивка руският специалист.

От своя страна, старши-треньорът на Заглембе /Любин/ Пьотър Стоковиец демонстрира отново уважение към Славия. Той прогнозира труден мач и отново изрази съжаление за загубата в първия двубой в самия край на срещата.