Футболистите на Лудогорец ще имат невероятната възможност да гледат Мадрид от високо. Шампионите пристигнаха в испанската столица за двубоя си срещу Реал утре и се настаниха в хотел, намиращ се в една от най-високите сгради в Испания.

5-звездният пристан на Лудогорец, за двубоя с настоящия европейски шампион, се намира в 235-метровата кула Sy V, която пък стои в съседство с най-високата сграда в Испания (и 10-та в Европа) – Торе Каха Мадрид, която е с внушителните 250 метра.

Лудогорец се настани в Eurostars Madrid Tower hotel, който заема първите 31 етажа от внушителната кула. Делегацията на шампионите пристигна в Мадрид след спокоен полет, а времето изненада с температура от 16 градуса и слънце.

Като по традиция отборът бе посрещнат на летището от внушителна група ловци на автографи, които не пропуснаха да вземат подписи от играчите на Лудогорец.

Интересното в случая е, че колекционерите не пропуснаха и част от младите футболисти от юношеската формация на тима, които също раздадоха добро количество подписи.

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Мадрид