Наставникът на ЦСКА Добромир Митов коментира категоричния успех на тима с 4:0 над черногорския Титоград в мач от първия квалификационен кръг в турнира Лига Европа.

"Хареса ми, че всички футболисти се раздадоха на максимум, справиха се чудесно, имахме и още възможности, но сме доволни. Имаше две ситуации, където имаше недобри намеси от наша страна, но момчетата съумяха да се концентрират и заслужено победихме", коментира Митов.

"Когато има по-сериозни съперници трябва да не правим такива грешки, без да искам да подценявам съперника. Всеки един играч трябва да използва шанса си, когато се появи на терена. Бодуров работи, старае се, влага се, когато влезе във форма ще играе, ние разчитаме на Бодуров, той е професионалист, получава заплата, за да работи, когато получи шанс ще играе", добави още наставникът на "червените".

"Хубаво е, когато има много голмайстори, ще има промени, отборът трябва да се освежава, момчетата ще получат шансове, има достатъчно мачове", каза още Митов.

"Думите ми се потвърдиха на 100 %, в хода на мача нещата си дойдоха на мястото. Ние направихме грешки, които не трябваше да допускаме, тези грешки се наказват. Имаме доста нови състезатели, времето не е много, работим върху синхрона, не всеки път се получава, грешки се правят", каза още наставникът на "червените".

"Евандро играе на фланга, може да играе и на върха на атаката, вкарва голове, това, което се изисква от него. Кери се старае, който най-добре се представя ще играе. Новите попълнения имат голям потенциал и тепърва ще го показват. Във футбола всичко е възможно, сега трябва да възстановим футболистите", допълни Митов.