Полузащитникът на Лудогорец Мирослав Иванов бе изключително афектиран след загубата с 2:3 в реванша срещу Динамо Загреб. Хърватският шампион изхвърли българския тим с попадение в 98-ата минута, като съдията Феликс Цвайер първоначално бе отсъдил 5 минути добавено време.

„Не знам българите за какво ни смятат. Мачът се игра 98 минути“, бе кракткият коментар на халфа. "Просто не знам - за втора ръка ли ни вземат? Видяхте и първия мач как се свири. Наистина не знам какво да ви кажа."

"Не знам дали при гола на Марселиньо той е играл с ръка. А ние колко минути играхме отгоре? Мисля, че бяха три. Като си дал пет, свири пет."

"Не, нямаме проблеми с високите центрирания. Те нямаха положения, само изсипани топки. От два мача ни вкараха 3 гола без положение. Не е приятно. Длъжни бяхме да продължим напред, но изпуснахме шанса. Видяхте, че два мача надиграваме отбор като Динамо. Знаете какви футболисти имат, какви бюджети... Особено първото полувреме мисля, че им направихме едно показно."

"Във футбола всичко е възможно, но на полувремето не съм мислил за загуба. Мисля, че направихме всичко възможно, за да вкараме още един гол и ние да продължим. Видяхте обаче какви голове получихме. Много е трудно сега да говорим, но това е футболът."

Иванов, който бе заменен в 87-ата минута, дори получи червен картон малко след гола на домакините заради реакцията си спрямо съдийското решение.