Защитникът на Левски Йордан Милиев заяви, че концентрацията сега е върху реванша с Дъндолк и отказа да коментира изтегления мач на ЦСКА от Лига Европа, който дава на червените два дни повече почивка преди вечното дерби.

„Отиваме да играем добре и да победим. Този мач е важен за нас, защото ще гостуваме, а в следващия кръг първият мач отново е навън, ако се класираме. Успяхме в доста голяма степен да си решим двубоя в първия мач, отиваме да играем добре и да победим”, каза Милиев преди излитането на отбора за Ирландия.

„Лично аз нямам съмнения, че ще се класираме, но въпреки това всичко е възможно на този свят. Затова трябва да сме максимално концентрирани, да дадем всичко от себе си и да победим.”

„Все още не е ясно кой ще е съперникът в третия кръг, ще изчакаме да мине реваншът и след това ще коментираме. Може би по-добрият евентуално ще победи. Аз лично мисля, че това ще е отборът на Калмар.”

„С Иво Иванов тренираме доста сериозно, даваме всичко от себе си и се стараем се да придобием добър синхрон, за да може отборът да върви напред.”

„Няма да коментираме темата ЦСКА, имаме мач с Дъндолк.”

„Още не сме гледали записи (на Калмар или Дачия), защото още не знаем кой ще е евентуалният съперник. Когато разберем кой ще се класира, тогава ще гледаме”, каза още бранителят на Левски.