Треньорът на Левски Ясен Петров заяви на Аерогара София, че тимът заминава за Ирландия с мисълта за победа, въпреки че мачът с Дъндолк е без значение след победата в първата среща с 6:0.

Петров сподели, че ще има промени в състава и се надява играчите, на които даде шанс, да оправдаят доверието му.

„Отиваме, за да победим. Нагласата е същата като преди първия мач. Ще подходим изключително концентрирано към този двубой. Повтарям се - отиваме да победим”, коментира синият наставник.

„Ще разберете стартовите 11 в момента, в който нашият отбор ще излезе да загрява. Ще има промени, това е, което мога да кажа. Да се надяваме, че на хората, които им се даде шанс, ще се възползват от него.”

„Абсолютно официален мач си е. Така или иначе ние подхождаме абсолютно сериозно и се надявам да се завърнем с победа.”

„Който и от двата отбора да ни се падне в следващия кръг, ние сме длъжни да го отстраним, но в момента сме концентрирани от това да вземем максимума от този двубой и естествено да се върнем живи и здрави.”

„Това ни беше усилието през цялата седмица, работихме доста сериозно с моите колеги, за да внушим на футболистите, че във всеки един двубой трябва да излизат и да защитават това, което сме показали в първия двубой. Длъжни сме да отидем и да защитим реномето на българските клубове”, каза още Ясен Петров.