Президентът на БФС Борислав Михайлов призна, че няма информация от УЕФА да са пращали писмо до ЦСКА, в което да потвърждават, че „армейците“ са получили лиценз за евротурнирите.

Преди няколко дни след Общото събрание на акционерите на ЦСКА, Петър Манджуков и Александър Томов се похвалиха, че са получили въпросното писмо, в което от европейската централа потвърждават лиценза.

Михайлов обаче сподели, че от УЕФА няма практика да бъдат пращани подобни писма. „Нямам такава информация. По принцип няма такава практика. Те изпращат, когато не участваш, няма такава практика да пращат, че участваш. Не мога да кажа“, сподели Михайлов.

Босът на БФС коментира и недоволството от страна на ръководството на „армейците“ относно разпределението на средствата от телевизионни права.

„Те не са доволни, защото не са внимавали. Парите от телевизионни права си ги разпределят клубовете сами. Футболният съюз е притежател на тези права, но ние взимаме само 10%, а другите 90 си ги разпределят те както се разберат. Мисля, че всички клубове са абсолютно равнопоставени като гласуват.“