Звездата на Лудогорец Марселиньо отбеляза гол в мрежата на Байер Леверкузен, но въпреки това тимът му падна с 2:3. Още по-болезненото е, че това стана, след като разградчани водеха с 2:0. Според бразилеца, поражението се дължи на пресата на съперника. 

"Ние имахме две ситуации преди почивката, вкарахме два гола. Но после не си подавахме добре 4-5 паса, не задържахме добре топката, много бъркахме, много грешки и затова се получи този резултат. Не можахме да направим това, което най-добре можем - да сме с топката, а не можахме да си даваме 4-5 паса." 

"Пресираха ни много добре, ако бяхме се представили по-добре тактически, можеше да е по-добре. Има още пет мача, срещу най-добрите в групата вкарахме два гола. Стана лошо след тези голове, но вдигаме главите. Все пак остават мачове и имаме шансове да се класираме", заяви асът на Лудогорец и обяви, че победата в следващия мач с Цюрих в Швейцария е задължителна. 

"Цюрих победи, така че ние трябва да отидем и да вземем мача срещу този съперник, за да имаме шансове да продължим. Много важен мач е този в другия кръг, много сериозен съперник", завърши офанзивният халф на Лудогорец.