Звездата на Лудогорец Марселиньо подчерта, че целият състав на "орлите" е напълно концентриран и готов за гостуването на Марибор от 4-тия квалификаценен кръг на Лига Европа. Той обяви също така. че футболистите са напълно зад Станислав Генчев и че в този момент най-важно е отборът да е сплотен и спокоен. 

„Това е най-важната седмица и най-важният мач за нас. Има много работа, която ние трябва да свършим. Важно е всеки играч да е концентриран и да се класираме", коментира бразилецът.

"Познавам Марибор от преди двубоя. Те са страхотен отбор, който винаги е в най-големите турнири в Европа. Трябва да сме внимателни и да вземем нужния за нас резултат".

"Играл съм срещу нападателя Таварес, познаваме неговия стил. Двубоят няма да е само между мен и него, но между Лудогорец и Марибор. Той има своята история в Марибор, аз имам своята история в Лудогорец. Ние трябва да свършим своята работа и да спечелим двубоя".

"Всички имаме респект един към друг в съблекалнята. Важно е да покажем задружност на терена. Ние сме семейство, Генчев вярва на всички и ние вярваме на него. Трябва да го покажем на терена, че сме сплотени и готови за двубоя".

"Няма какво толкова да променим за 2-3 дена. Трябва да сме концентрирани за двубоя и да постигнем резултатът, който ни трябва срещу Марибор", завърши Марселиньо.