Звездата на Лудогорец Марселиньо също остава в отбора към този момент. Той е получил уверение от собственика Кирил Домусчиев, че ако бъде получена оферта за него, ще бъде обсъдена. Засега обаче такава няма за 30-годишния бразилец. 

"Засега няма нищо за мен. Собственикът ми каза, че ще има нещо за мой трансфер, но досега така и не пристига такава оферта. Ако има някаква, ще седнем и ще поговорим с него, за да се разберем", сподели Марселиньо на заминаване за лагера на тима в Австрия. 

Бразилецът говори и за новия наставник Бруно Рибейро, макар да не е натрупал особено много впечатления от него, тъй като португалецът отскоро е начело на разградчани. Самият специалист не пожела да говори пред медиите на летището.

"За треньора няма какво толкова да кажа, все пак той е бил само на четири тренировки с нас. Три от тях наблюдава, а четвъртата я води. Първите ми впечатления от него са добри, но сега по-важно е да мислим за Милсами. Не трябва да се заблуждаваме, че ще ни е лесно, защото са по-малък отбор. Трябва много да се трудим", сподели Мрселиньо.