Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви след загубата с 0:3 от Рома, че отборът се е представил добре като цяло в Лига Европа.

„Можеше да спечелим повече точки, но това е реалността и само така може да вървим напред и да бъде по-добри през следващия сезон. За мен едно много добро първо полувреме за разлика от второто. Ако искаме да печелим мачове и да вървим напред е логично да печелим точки и да вкарваме голове. Бяхме малко разконцентрирани в защита. Нелепо допуснахме тези голове”, коментира старши треньорът на „армейците”.

„Пропукахме се в продължението, а след това и вторият гол падна много бързо. Големите отбори не бързат, а ние трябва да си извадим поуки. Срещу такива отбори веднага изпъква разликата в класата. Не откриваме нищо ново и трябва да работим в тази посока. Трябва да вкарваме голове. Отборът се пречупи след гола през първото полувреме. Големите отбори не прощават”, добави наставникът на ЦСКА.

„ Не се оплаквам от липса на положения, а от това, че не вкарваме голове и затова не печелим точки. Надявам се бързо да успеем да коригираме това нещо. Мисля, че това е реалното място на ЦСКА. Тази година участваме в групите, догодина си пожелаваме нещо повече. Не трябва да очакваме по-големи резултати. Аз мисля, че се представихме добре, но сме далеч от това, което правят западноевропейските отбори”, каза още Любослав Пенев.