Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев изрази увереност, че в двубоя на „червените” срещу Рома ще бъдат отбелязани много попадения в двете врати. „Армейците” излизат срещу Рома утре на стадион „Олимпико” в 22:05 часа българско време в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Старши треньорът на ЦСКА говори на пресконференцията преди срещата, в която взе участие и капитанът на отбора Тодор Янчев. Ето още какво сподели специалистът пред журналистите:

„Мисля, че вече сме напълно настроени за мача с Рома. През тези три-четири дена, които имахме за подготовка след мача с Монтана, тренирахме съвсем нормално и момчетата са в кондиция да изиграят един добър мач.”

„Знам, че се изправяме срещу един изключително силен и сериозен съперник. Не знам дали имат или не вътрешни проблеми в Рома. Не съм човекът, който ще ги коментира. Те са отбор с големи традиции с футболисти, които са лидери и са показвали това нееднократно. В никакъв случай няма да изпаднем в груха защита, ще имаме положения за гол, надявам се да реализираме и да вземем точка или три от Рома. Може нескромно да звучи, но не идваме като

обречени. Ще опитаме да изненадаме Рома и да спечелим. Утре искам да видя сериозен отбор, който спазва тактическата дисциплина.

"Познавам добре играта на Рома. Тя е един изключително силен съперник, без значение, че напоследък показват колебливи резултати и смениха треньора. Рома има лидери, които във всеки момент са способни да решат мача. ЦСКА е по-скромен отбор, но това не означава, че няма да се борим за победа. Рома е фаворит на теория в нашата група.”