Контузията на Христо Йовов няма да му позволи да бъде напълно готов за мача с Виляреял, но той попадна в групата за двубоя. Заради проблемите на Йовов групата е от 19 човека. В нея попадна и мароканецът Шакиб Бензукан, който в последните мачове играеше за дублиращия тим на шампионите.

Старши треньорът Тони Здравков заяви, че здравето на Йовов няма да се рискува и до последно преди мача ще се реши дали футболистът да бъде използван.

На тренировката преди обяд Георги Христов участваше наравно с останалите и ще е готов за игра. Продължават проблемите с халфовете. Георги Сърмов е наказан и тренира индивидуално. Гаджев, Огнянов и Балтанов са контузени и също тренират отделно.

По всяка вероятност партньор на Бардон в халфовата линия ще е Саша Симонович, който игра срещу Монтана. В групата не попадна Виктор Генев, а от младите в нея е Боян Табаков.

Вероятните стартови единадесет за Левски ще са Митрев, Миланов, Милиев, Рабех, Минев, Бардон, Симонович, Тасевски, Зе Соарес, Кръстовчев и Жоазиньо.

Възможно е вместо Еньо като титуляр да започне Георги Христов, който вкара в мача с Монтана.

Ето и групата от 19 футболисти: 12- Божидар Митрев, 31- Цветан Димитров, 3- Живко Миланов, 55- Йордан Милиев, 5- Юсеф Рабех, 14- Веселин Минев, 27- Седрик Бардон,70- Саша Симонович, 22- Дарко Тасевски, 21- Зе Соарес, 7- Еньо Кръстовчев, 20- Жоазиньо. 10- Христо Йовов, 11- Елин Топузаков, 15- Шакиб Бензукан, 24- Николай Димитров, 25- Лусио Вагнер, 43- Боян Табаков и 99- Георги Христов.