По всичко изглежда, че отборът на Левски ще бъде подкрепен сериозно от своите фенове в гостуването на Гент от турнира Лига Европа. Запалянковци на „сините”пристигат от различни точки на Западна Европа в Белгия, за да гледат последното гостуване на Левски от груповата фаза.

Подобна беше картината и по време на двубоя с Лил, който се намира близо до Генг. Очаква се доста фенове на „сините” да дойдат с влакове и автомобили от Лондон, различни части на Германия и Франция. Българи, живеещи в Белгия също се готвят да дадат своята подкрепа на отбора, който Ясен Петров води.

Няколко групи почитатели на отбора пристигнаха в Брюксел с полет от София. Довечера има още един самолет от България, който се очаква да вози пасажери пътуващи заради Гент - Левски.

В Лил „сините” получиха подкрепа от поне 1000 свои привърженици. Нищо чудно и утре вечер в Гент ситуацията да бъде сходна. Специално за двубоя от Лига Европа домакините ще отворят каса, на която ще си взимат билети само български фенове на футбола.

Част от момчетата със сини шалчета дори искат да наблюдават заниманието на Ясен Петров тази вечер в Генг.