Капитанът на Байер Леверкузен Ларс Бендер определи предстоящия тази вечер сблъсък срещу Лудогорец като перфектна възможност за "аспирините" да си върнат самочувствието след трудния старт на сезона в Бундеслигата. Той обаче предупреди, че задачата няма да е лесна, защото съперникът е много силен.

"Това е перфектният мач. През миналия сезон работихме здраво, за да можем отново да играем международен футбол и чакахме дълго за този момент. Независимо дали говорим за шампионата или Лига Европа, всеки мач е възможност да бъдеш успешен и да получиш самочувствие. Мисля, че това ще ни дойде добре в този момент. Затова ще дадем всичко, за да спечелим мача. За тази цел се нуждаем от перфектно представяне на отбора."

"Сигурен съм (в доброто представяне), защото това е друг турнир, всички започват с нула гола и нула точки. Голямата ни цел е да преминем групите. Можем да тренираме много, но голямото удоволствие са мачовете. Радвам се, че продължаваме в цикъл с мачове на всеки три дни. Така бързо получаваш възможността да поправиш нещата и да се върнеш на правилния път. Надявам се да направим това. Ще излезем с нужната настройка."

"Знаем, че това е тежък съперник, който ще играе много интензивно. Надявам се, че ще бъдем концентрирани и ще покажем добър футбол", допълни Бендер.