Бившият нападател на Левски Еньо Кръстовчев в последните години игра в първенството на Азербайджан и познава добре евентуалния бъдещ съперник на ЦСКА ФК Баку. Гонг го потърси за експертно мнение във връзка с жребия на „армейците“, който най-вероятно ще ги противопостави именно на азерите.

„ФК Баку е богат отбор. Не знам колко точно, но взимат бая големи заплати. Въпреки това, нещо все не им достига и миналия сезон завършиха шести в класирането. Имат нова спортна база, но в Европа предполагам ще играят на централния стадион „Тофик Бахрамов“. Нямат много фенове на отбора, но при международни мачове на стадиона идват много привърженици и на други отбори да подкрепят“, сподели Кръстовчев.

„В състава си имат и добри чужденци. Там са латвийските национали Верспаковскис и Ивановс, а сега са взели и испанеца Коке, мисля от Райо Валекано.“

„Времето там през лятото е ужасно. Когато се върнах в България в началото на май, там беше 34 градуса, а сега със сигурност е 40, може и 45 градуса. Освен това е и много влажно. Ужасно е, не се диша направо.“

„Въпреки това, смятам, че ЦСКА е по-добрият отбор и ще успее да се класира, ако играе срещу ФК Баку. Поне така мисля аз“, завърши Кръстовчев.