Капитанът на Виктория Пилзен Роман Хубник  заяви преди сблъсъка с българския шампион Лудогорец, че „орлите” не са фаворити в утрешния двубой и допълни, че шансовете на двата тима са равни.

„Смятам, че напрежението не е по-голямо, по-скоро е същото като в мачовете с Карабах. Готови сме и не смятам, че сме по-притеснени спрямо предишните двубои в Шампионската лига’, коментира той на пресконференцията преди мача.

„Лудогорец имат изключително атакуващ отбор. По принцип гледахме няколко техни мача и се надявам да неутрализираме силните им страни, за да достигнем до добър резултат. Не гледам на съперника като единици, а като отбор, колектив. Лудогорец има много силен състав, но се надявам да успеем да им се противопоставим. Не мисля, че сме фаворити, по-скоро шансовете са 50/50 и както гласи клишето: мачът започва от 0:0. Ще видим кой ще продължи напред”, продължи Хубник.

„Шампионската лига е наистина нещо голямо, това е голям турнир, който привлича всеки. Не всеки може да играе всяка година там. Аз имах щастието да играя там. Пожелавам на всеки да изпита тази тръпка. Това е, което ни привлича, в този турнир. Наистина нашият отбор има доста добри футболисти, които имат и немалко опит. Вярвам, че този опит и тази рутина ще ни помогнат.”

„Честно казано, все ми е едно кой съдия ще свири утрешния мач. Дали ще е от Англия или от друга държава – няма никакво значение. Надявам се просто на терена всичко да бъде наред. Дано да вземем резултат, който да ни помогне да продължим напред”, завърши капитанът на Виктория Пилзен.