Лудогорец ще проведе своята официална тренировка на стадион "Васил Левски", а не както предварително бе решено - "Георги Аспарухов".

Шампионите посрещат Виктория Пилзен в първи плейофен мач за влизане в групите на Шампионската лига именно на Националния стадион, в сряда от 21.45.

"В чисто организационен план всичко е наред, натрупахме опит и всичко върви плавно," коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев за Спортно Шоу Гонг.

Лудогорец

източник: Gong.bg

"Билетите вървят според очакванията, сезонът е отпускарски, на предварителна продажба имаме 9000 билета. Аз не съм доволен, но се надявам и утре да има хора по касите. Касите ще работят от сутринта, докато обслужат последния желаещ. А и В се очертава да бъдат пълни," допълни той за организацията.

"Ще е по-удобно за колегите журналисти да тренираме на Националния стадион," обясни промяната Петричев, и допълни, че Лудогорец ще излезе на терена веднага след Виктория Пилзен.

"Нещата са променени доста, доста неща има направени от колегите, доста по-лесно се случват нещата. Работим много добре с екипа на Националния стадион. Състоянието на терена е много добро. Необходимо е да се работи и за комфорта на публиката, но това са средства, които държавата в някакъв момент трябва да отдели," завърши Петричев.

Лудогорец

източник: Gong.bg

Лудогорец

източник: Gong.bg