Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев сподели специално за Гонг, че на този етап не може да прецени какви са шансовете на неговия тим да продължи в третия квалификационен кръг на Лига Европа. „Железничарите” ще се изправят срещу Металург Скопие, като първата среща е в Македония.

„На първо четене информацията, която получих е, че това е може би финансово най-стабилният отбор в Македония в момента. Завършил е на второ място. Последните две-три години се представят във възходяща градация. Добър отбор, повече не мога да кажа на този етап. Тепърва ще разузнаваме отбора на Металург. Мен ме интересува как ще изглежда нашият отбор”, коментира Тонев.

„Няма как да преценя шансовете на Локомотив на този етап. Който и от другите отбори да ни се беше паднал, пак нямаше как да ги преценя. В момента това, което искам да се случи, е ние да направим добър отбор. Това ще се разбере в следващите 10-12 дни, когато се надявам да приключим със селекцията”, добави той.

„Едно от новите ни попълнения е македонец. Това е добре, ще му бъде познат отбора, срещу който ще играе. Ще направим програма, така че да можем да ги гледаме в контролите им. Ще ги уведомим и те кога могат да наблюдават наши мачове, ако желаят. С оглед на опита ми в европейските мачове, не може да се отчете като предимство дали гостуваш в първия кръг или си домакин”, каза още изпълнителният директор на Локо Сф.