„Още след първия мач обещах, че отиваме в Подгорица и ще бием Рудар. Радвам се, че думите ми се оправдаха. Постигнахме една хубава победа в Европа и ги отстранихме”, заяви капитанът на Литекс Ивелин Попов за Гонг, след като неговият тим разби с 4:0 като гост черногорския Рудар и с общ резултат 5:0 се класира за третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Хареса ми нашият отбор. В началото имахме късмет да вкараме гол от статично положение. Това първо попадение ни успокои и вече знаехме, че сме крайни победители. Искам да отлича един невероятен Небойша Йеленкович. Честитя му гола. Сега цяла седмица няма кой да го слуша”, добави шеговито Попето.

„Момчетата от Рудар можеха да говорят каквото си искат. Още в Ловеч ги видяхме. Нищо особено. Ако са в България, ще се борят да не изпаднат”, категоричен бе националът.

„Където ме постави треньора, играя там и се опитвам да давам всичко от себе си. Дали успявам, или не, ще го каже той. Живот и здраве ще вкарам гол на следващия ни съперник в Ловеч. 100 процента”, зарече се юношата на Левски.

„Мисля, че Жилина ще продължи. Но нека все пак да видим как ще свърши мача днес. Футбол е, всичко се случва. Като стане ясно кой ще бъде нашият съперник, започваме да го разузнаваме”, коментира сблъсъка между Жилина и Биркирара, който ще определи следващия съперник на „оранжевите” Попов.

„Нормално е вече да съм по-спокоен. Само времето ще покаже до къде ще стигнем. Излизаме за победа във всеки мач. Караме по ред – първо да елиминираме един съперник, а след това ще мислим за другия”, завърши капитанът на българския шампион.