Спортният директор на Левски Христо Йовов сподели след победата над ЦСКА, че Тони Здравков остава треньор на "сините" и през пролетния полусезон. Бижутера определи вечното дерби като равностойно, а отстраняването на големия съперник е "добър завършек на годината за Левски".

"Труден мач беше, ЦСКА имаше доста чисти положения. Трябваше да се стигне до дузпи, рулетката беше на наша страна и съм доволен, че успяхме да спечелим", заяви Йовов.

"Имаше мъжка игра и от двата отбора, получи се дерби и мисля, че хората трябва да са доволни. Като на всички левскари и на мен ми мина през главата, че може да отпаднем. За радост успяхме, да поздравим момчетата, които биха дузпи и Пламен (Илиев)."

"Това беше добър завършек на годината за Левски. Трябва да се извиним на нашите привърженици за това, което им причинихме, но това е добър край. Извинението си е извинение, селекцията е на дневен ред. След утре ще мога да дам и повече конкретност."

"През зимата е трудно да се привлече добър футболист, гледаме и да е свободен. Ако намерим и добър футболист с пари, ще настоявам да го купим. Имаме постове, на които трябва да се засилим."

"Добра серия според мен, в Стара Загора владеехме инициативата, но има и неща, които трябва да се изгладят."

На въпроса, дали Тони Здравков остава начело на Левски, Бижутера отговори: "Да, не виждам смисъл в момента да се сменя треньорът, след като отборът показва едно израстване. На този етап не мога да кажа кой ще излезе от отбора, но ако има добра оферта за някой футболист няма да го спираме."