Наставикът на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви, че най-важното за неговите играчи е да се раздадат докрай срещу Порто и да се борят за всеки сантиметър от терена. На пресконференцията преди двубоя от Лига Европа утре специалистът засипа с похвали португалците, като каза, че Порто е най-техничният отбор в Европа след Барселона.

Ето какво сподели Йовановски на пресконференция на националния стадион "Васил Левски":

Изучихме Порто, гледахме няколко техни мача, те са изключително силен отбор. Добри са в защита и особено в нападение. Нямат слабо място.

За формата им няма какво да говорим. В последните 10 мача нямат дори равенство, записали са само победи. Това, че техният треньор ще направи промени в състава, няма значение. Те имат поне 20 много класни футболисти.

Порто е най-техничният отбор в Европа след Барселона. Не мисля, че има особено значение с каква тактика ще излезем утре. Най-важното е играчите да се раздадат докрай и да се борят за всеки сантиметър от терена. Изпитваме респект към Порто, но в никакъв случай не се притесняваме от тях.

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg