Трима футболисти на ЦСКА получиха почивка от старши треньора Гьоре Йовановски. Здравко Чавдаров, Дормушали Саидходжа и Димитър Илиев не взеха участие в днешната тренировка на „армейците”. След заниманието Йовановски подчерта, че е дал почивка на играчите и това е единствената причина да не тренират. „Те са нямали почивка до момента за разлика от другите. Това е и единствената причина да не тренират днес”, каза Йовановски.

Въпреки че не тренираха днес, тримата играчи попадат в разширения състав на „червените” за домакинството на Порто. Здравко Чавдаров отново ще бъде втори вратар, като титуляр излиза Райс М`Боли. Саидходжа и Илиев също вероятно ще останат резерви в двубоя в четвъртък.

След сутрешното занимание Гьоре Йовановски събра своите футболисти за кратък видеоразбор на играта на Порто. Той продължи около 30 минути, като по време на него специалистът е обърнал внимание на всички силни страни на съперника. На разбора присъстваха абсолютно всички играчи на „червените” независимо дали са в или извън групата за мача.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg