Председателят на Съвета на Директорите и изпълнителен директор на Берое Илко Русев заяви, че отборът няма какво да губи в предстоящите два мача срещу Апоел Тел Авив от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

„Ние няма какво да губим от мача с Апоел Тел Авив. Мисля, че ще бъде един празник за града и за нашите фенове. Убеден съм, че отборът ще даде всичко от себе си и ще се представим достойно“, коментира Русев.

„Ремонтът на стадиона продължава. До края на седмицата основните ремонти работи ще приключат. Два месеца бе наистина сериозна работа. Последната дума относно лицензирането на стадиона за мачовете от Лига Европа ще има делегатът, който ще дойде преди двубоя с Апоел Тел Авив. Всичко, което трябва, ще бъде направено“, добави председателят на Съвета на директорите на Берое.

„От година се работи много добре с школата. Продължаваме по същия начин. Мисля, че тази година ще имаме по-големи успехи. Юношите до 19 години се върнаха в елитната група, която бе най-важната цел през миналата година“, продължи изпълнителният директор на Берое.

"Ще се радваме, ако в най-скоро време изкараме юноши, които да помагат на мъжкия състав“, каза още Илко Русев.