Старши треньорът на Левски Илиан Илиев коментира специално за Гонг жребия на „сините“ в Лига Европа. Неговите момчета ще се изправят срещу победителя от двойката Сараево (Босна и Херцеговина) и Хибърниънс (Малта).

„Аз мисля, че фаворитът е Сараево, но нека все пак изчакаме двата мача. В тези два мача ще може да гледаме и двата отбора и ще си направим заключенията за нас. Като гледаме всички отбори, които можеха да ни се паднат, не ни се искаше да срещнем съперник от бивша Югославия. Но все пак, нека изчакаме първия кръг“, бяха първите думи на Илиев.

„В България обичаме да даваме крайни оценки, нека изчакаме. Добре е, че имаме два мача и може да преценим. Трябва да бъдем сериозно подготвени, ако играем срещу Сараево. Това е отбор с балкански манталитет, знаете, че имат таланти. Трябва да сме много внимателни, а и според представянето на българските отбори в последните години, трябва да бъдем сериозни. Не трябва да се надценяваме в никакъв случай. Най-добре е да сме реалисти. Има време да преценим дали да пращаме хора на тези мачове. Клубът ни е добре организиран и може да реагира бързо. Имаше запитване за домакинството. Казах, че предпочитам да бъдем гости в първата среща“, допълни Илиев.

Той сподели, че всичко с подготовката на Левски върви по план.