Играч на Стяуа се е покрил в най-важния момент от мача с Лудогорец. Треньорът на букурещкия гранд Константин Гълка разкри, че основният му футболист Ясмин Латовлевич е поискал нарочно смяна в средата на втората част на мача в София. 

Защитникът напусна терена в 67-та минута, като на неговото място влезе неособено опитният Паул Първулеску. Гълка разкри, че Латовлевич изрично е поискал смяна и се е оплакал от травма. 

"Всички се чудехте защо смених Ясмин и ще ви кажа. Той дойде при мен и поиска да бъде изваден от терена, защото има контузия. Направих го и веднага след мача го подложихме на тестове."

"Гледахме го с каква ли не апаратура, включително и ядрено-магнитен резонанс. Оказа се още тогава обаче, че му няма нищо. И до днес не сме открили да е имал каквато и да било контузия. Правете си изводите", заяви Гълка пред "Газета Спортурилор". 

Това веднага накара румънските медии да настръхнат срещу Латовлевич и да го обвинят, че е симулирал. Но е факт, че вече над половин месец на север от Дунав не могат да преживеят отпадането от Лудогорец в Шампионската лига.