Лудогорец започва участието си в груповата фаза на Шампионска лига с гостуване на Анфийлд срещу Ливърпул. Първи на стадиона ще стъпи Методи Томанов, който още в събота ще разузнава на живо съперника на българския шампион. Той ще присъства на мача от четвъртия кръг на английската Висша лига Ливърпул – Астън Вила. Двубоят е от 19.30 часа българско време.

Томанов ще информира старши треньора Георги Дерменджиев за видяното от играта на „червените”, а наставникът ще гледа по телевизията споменатия двубой.

Методи Томанов има и участие като футболист в срещите Ливърпул – ЦСКА преди години.

Припомняме, че Лудогорец вече пусна в продажба билетите за първия мач от група B на Шампионската лига срещу Ливърпул на Анфийлд. Двубоят на Острова е на 16 октомври от 21,45 часа българско време време. Входните талони могат да бъдат закупени от клубната база в Разград. Феновете на българския шампион ще бъдат настанени в сектори 121, 122, 123 и 124 на Анфийлд.

Лудогорец получи от Ливърпул 2 395 билета за двубоя в едноименния град, от които 1000 броя ще бъдат изпратени за феновете на българския шампион в Лондон.