Българският наставник на Иртиш Павлодар Димитър Димитров е спокоен за реванша на тима си в първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу родния представител Дунав. Казахстанците надделяха с 1:0 у дома, но след седмица им предстои тежък реванш в Русе срещу равностойния съперник. 

Но Херо е спокоен, защото според него момчетата му се представят по-добре навън, където могат да развиват убийствените си контраатаки. 

"Днес станахме свидетели на две коренно различни полувремена. Някои от нашите играчи имаха проблеми на тази настилка. Очаквах да се представим по-добре второто полувреме, но нещата ни не се получиха особено. Мачът се разви така, че 10 минути бяха за нас, после 10 минути бяха за съперника."

"Имаше доста хубави моменти и в нашето представяне, но имахме проблеми при завършващия пас и в головия удар. Аз обаче съм спокоен, защото играем по-добре като гости и на чужд терен успяваме да разкрием потенциала си при светкавичните контраатаки, които организираме. Имаме всички шансове да продължим напред", сподели Херо след края на двубоя в Павлодар.