Футболистите на Хамбургер ще излязат в днешния двубой с Литекс без да са направили тренировка на официалния терен на Градския стадион в Ловеч.

 

Наставникът на немския клуб Хууб Стевенс отказа снощното занимание, като неговите играчи се разтъпкаха само за пет минути на официалното игрище

 

Тази сутрин германците също не тренираха на Градския стадион, а предпочетоха да направят 30-минутно занимание на един от помощните терени.

 

Хууб Стевенс ще разполага с всичките си най-добри футболисти, след като стана ясно, че проблемните Джером Боатенг и Ромео Кастелен ще могат да вземат участие в двубоя, като вторият дори ще започне като титуляр.

 

Ето как ще изглежда и единайсеторката на Хамбургер: Рост на вратата. В защита -Демел, Райнхард, Матайсен, Атуба. В халфовата линия - Кастелен, Яролим, Де Йонг и Троховски. В нападение - Ван Дер Ваарт и Зидан.

 

Добър познайник срещнаха холандците в Хамбургер – треньорът Хууб Стевенс и футболистите Ван Дер Ваар, Матайсен и Де Йонг - при пристигането си на Градския стадион в Ловеч снощи. Това бе директорът на академията на Литекс Ян Деркс.

 

Той първо поговори с треньора, а след това привика при себе си и тритата, които бяха доста изненадани от присъствието на свой сънародник в Града на люляците.