Авторът на единствения гол за Лудогорец в мача с Пари Сен Жермен Натанаел Пимента беше щастлив от това лично постижение, въпреки поражението с 1:3. Радостта му е продиктувана от факта, че това е дебютното му попадение със зелената фланелка.  

"За мен беше много емоционален мач, тук съм от година и два месеца, а това е първият ми гол за Лудогорец. Този момент ме прави много щастлив, както и мачовете в Шампионската лига. Преди мача не бях в добро състояние, затова съм щастлив, че вкарах", сподели Натанаел веднага след двубоя и сподели какво са очаквали играчите преди мача. 

"Знаехме, че ще бъде трудно, играхме срещу добър отбор, но вярвахме, че ще направим добър мач. Отборът ни е много добър и всеки вярва в другия. Когато сме на терена, ние сме един голям съюзник. Знаем, че всички съперници са трудни, но вярваме един в друг и ще направим големи мачове", сподели още Натанаел и разкри каква е мотивацията в тима. 

"Мотивацията ни е огромна, не всеки отбор играе в Шампионската лига. Ние имаме тази възможност тази година и затова играем срещу всеки като с равен. Ние имаме мечти и нашите мечти не стигат до тук. Ще търсим възможност да реализираме мечтата си и се надяваме да се класираме в следващата фаза", сподели Натанаел.