Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери беше доволен от показаното от отбора си в мача с Лудогорец на Националния стадион "Васил Левски" в битката от Шампионската лига. Неговият отбор победи с 3:1, но трябваше да прави пълен обрат, а и разградчани имаха своите шансове да си тръгнат поне с точка, след като изпуснаха и дузпа. 

"Добра е атмосферата сега, щом спечелихме. Ако бяхме паднали, щеше да е трагично. Беше много важно да запазим спокойствие, имаме много качества все пак. Играхме като отбор, когато вкарахме гол, трябваше да запоазим спокойствие", сподели Емери и продължи.

"Създадохме ситуации и щом беше така, трябваше да вкараме и гол. Това се случи. Създадохме изключително много ситуации, което е похвално и затова нямаше как да не се разпишем", сподели още Емери, след което се изказа ласкаво и за родния първенец, който според него е труден противник. 

"Трудно е да се победи отбор като Лудогорец, щом е в Шампионската лига, значи е така, имаха си своите възможности. Те се бяха подготвили да бият, имаха и дузпа. Добре, че обаче Алфонс Ареола я спаси", завърши Унай Емери.